Bilute festive de branza

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2010 | 7500 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

14.12.2010, 09:46

frumoase si bune

aziz 1

14.12.2010, 09:51

ce minunate

mihaelar63 1

14.12.2010, 09:53

super , demult doresc sa fac si eu asa ceva .Spune-mi te rog , nu se usca prea repede ? SA stiu cu cat timp inainte trebuie preparate

tanyapatap 1

14.12.2010, 09:59

lia maria 1

14.12.2010, 10:21

aspectoase si delicioase

Dana_Retetegg 1

14.12.2010, 10:40

Rocsi 1

14.12.2010, 10:53

cat de frumos omulet

Laly 1

14.12.2010, 12:28

Ce bine arata.

divainbucatarie 1

14.12.2010, 12:31

Ligia Bxl 1

14.12.2010, 12:45

bune bune

La Ancuta 1

14.12.2010, 12:56

super idee

RuxyRux 1

14.12.2010, 14:25

Ce frumoase sunt!!!!

kamy 1

14.12.2010, 14:41

5f

marcela1979 1

14.12.2010, 14:41

o idee buna

gaby_duceag 1

14.12.2010, 15:01

wow! ce frumoase sunt

Bunica 1

14.12.2010, 19:11

Frumoase foc ! Merg la fix pentru a anima un platou !

LUK 1

14.12.2010, 20:28

ce frumos arata 5

nadina73 1

14.12.2010, 22:47

super

giuliana 1

15.12.2010, 08:39

frumoase

mena29 1

25.12.2010, 13:42

meosiris 1

03.01.2011, 08:31

Mihaela, la noi aceste bilute au stat 2 zile in frigider...ziua cand le-am facut si ink una si nu s-au uscat deloc. Deci poti sa le faci cu o zi inainte de a fi servite...nu este vreo problema.
Imi cer scuze ca raspund asa de greu!
Va pup dragele mele!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu branza ''Stiulete''