Bezele

de ana in Dulciuri, 2 Iun 2010 | 7726 vizualizari

 

By Nadina,multumesc ,fimea a pazit cuptorul

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 260 gr zahar
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 si 1/2 zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Batem albusurile spuma ,adaugam sarea si zeama de lamaie,apoi treptat  zaharul pana se topeste.

Cu posh-ul formam gramajoare si le coacem la foc mic de tot ,pe treapta de sus a cuptorului cu usa  intredeschisa.La mine a durat mai bine de 60 de minute .

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de castane si ciocolata