Batute de pui

de gaby_duceag in Pui, 17 Oct 2010 | 9132 vizualizari

 

O reteta preluata tot de la Anisoara. Mie nu mi-au iesit asa frumos, ca nu le-am pus distantate in tava de cuptor,; voiam sa incapa mai multe:d.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati marisoare piept pui (5-600gr )
  • doua cepe
  • cascaval (aproximativ 200 gr)
  • 3-4 linguri maioneza
  • zeama de lamaie
  • un ardel gras rosu
  • ulei
  • sare si piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batute de pui:

Bucatile de piept de pui le bateti usor cu ciocanul de carne.

Le asezati intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu , unsa cu ulei si le condimentati cu sare, piper si condimente pentru pui (optional).

Ceapa o tocam marunt si o marinam in zeama de lamaie apoi o asezam peste pieptul de pui.

Se presara busuioc si apoi se pune ardeiul rosu taiat cubulete.

Se unge totul cu maioneza, se presara cascavalul ras si se baga tava in cuptorul preincalzit pana ce totul este rumenit frumos.

Noi am papat cu cartofi natur cu unt.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Batute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]