Aceasta reteta ar trebui sa inceapa cu :
Dublati ingredientele!
:)))
Prea putini dom-le.
Daca vrei si la cafea, si cu lapte si la pici la scoala (el cica vrea si marti, miercuri, joi :))) )ce te faci cu cantitatile astea, hm?
Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem un amestec cremos si pufos. Adaugam galbenusul si incorporam.
Separat cernem faina cu praful de copt si cacaua. Adaugam untul, ciocolata rasa si migdalele si framantam cu mana pana obtinem un amestec omogen, lipicios. Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la rece pentru cel putin o ora. (eu am lasat peste noapte).
Preincalzim cuptorul.
Cu mana umeda luam din compozitie cate putin si modelam bastonase de grosimea unui deget si lungimea de 7-8 cm.
Le asezam intr-o tava pe hartie pentru copt lasand loc intre ele. Introducem tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 12- cel mult! 15 minute la foc mediu. Le scoatem, le lasam sa se raceasca , le pudram cu cacao si le ornam (sau nu) cu ciocolata.