Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuni

de anca_rm in Dulciuri, 12 Iul 2016 | 2882 vizualizari

 

Un desert simplu dar de efect.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr cicolata neagra
  • 2 linguri lapte
  • 200 gr ricotta
  • 2 linguri miere albine
  • cativa capsuni
  • frunze de lamaita
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuni:

Intr-un vas rupem ciocolata bucati si peste ea punem laptele . Punem la foc mic si amestecam pana se topeste . Cu ajutorul unui pos formam cercuri pe o hartie cerata.

Punem la frigider pentru 30 minute sau in congelator pentru 10 minute .

Intre timp pregatim ricotta cu 2 linguri miere de albine , si frunze tocate de lamaita. Omogenizam si gustam . Mai adaugati miere daca mai trebuie .

Capsuni ii taiem marunt si ii asezam intr-un bol.

Scoatem din congelator discurile de ciocolata punem pe jumate din ele ricotta , apoi capsuni maruntiti si deasupra asezam discuri de ciocolata pe care nu am pus ricotta.

Decoram si servim .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]