Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuni

de anca_rm in Dulciuri, 12 Iul 2016 | 2387 vizualizari

 

Un desert simplu dar de efect.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr cicolata neagra
  • 2 linguri lapte
  • 200 gr ricotta
  • 2 linguri miere albine
  • cativa capsuni
  • frunze de lamaita
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuni:

Intr-un vas rupem ciocolata bucati si peste ea punem laptele . Punem la foc mic si amestecam pana se topeste . Cu ajutorul unui pos formam cercuri pe o hartie cerata.

Punem la frigider pentru 30 minute sau in congelator pentru 10 minute .

Intre timp pregatim ricotta cu 2 linguri miere de albine , si frunze tocate de lamaita. Omogenizam si gustam . Mai adaugati miere daca mai trebuie .

Capsuni ii taiem marunt si ii asezam intr-un bol.

Scoatem din congelator discurile de ciocolata punem pe jumate din ele ricotta , apoi capsuni maruntiti si deasupra asezam discuri de ciocolata pe care nu am pus ricotta.

Decoram si servim .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

12.07.2016, 12:38

foarte buni!

Rocsi 1

13.07.2016, 21:25

Ancutsa 1

15.06.2018, 13:06

Minunat desert!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spuma de mure