Banuti cu merisoare

de alinutza1983 in Prajituri, 3 Sep 2011 | 4521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua;
  • 200 gr margarina;
  • 200 gr faina ;
  • 200 gr zahar;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 100 gr merisoare uscate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banuti cu merisoare:

1. Se freaca zaharul cu margarina pana ce devine spuma, se adauga ouale, zaharul vanilat, si se amesteca in continuare, se mai adauga si merisoarele care au stat in prealabil la inmuiat intr-un pic de apa calduta si la sfarsit faina. Totul se amesteca foarte bine. Iese un aluat potrivit de moale.

2. Se pun gramajoare cu lingurita pe tava unsa ,lasand oarecare distanta intre acestea(deoarece la copt se latesc).

3.Se pun la copt in cuptorul deja incalzit- iar cand sunt gata cand se coloreaza usor pe margine. Se scot din tava fierbinti cu ajutorul unui cutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti cu merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu merisoare