Banoffee pie

de delatte in Prajituri, 28 Iun 2011 | 4865 vizualizari

COMENTARII (4)

rodicamaria 1

04.07.2011, 18:50

Intrebare de bucatareasa nepriceputa desfaci cutia,indepartezi capacul?
Nu va suparati si nu radeti !

diaconta 1

04.07.2011, 18:54

Reteta pare interesanta desi nu-mi plac bananele,dar din poza nu prea-mi dau seama cu este,pare mai degraba doar o reclama

Miha 1

04.07.2011, 23:26

Rodica... cutia trebuie sa fie intreaga, nedesfacuta.
Din cate stiu, cutia trebuie sa fie acoperita in intregime de apa (se completeza in permanenta in timpul fierberii, daca este necesar) altfel exista pericolul de explozie.
Dar poate ne lamureste "Delatte" ca reclama fara lamuriri e nula.

delatte 1

22.07.2011, 23:10

cutia se pune intr-un vas cu apa si un prosop de bucatarie se fierbe aprox 2 h -3h depinde de ce culare si gust vrei sa fie dulcele daca o lasi 3 ore se va carameliza mai tare eu recomand 2 ore. Tarta a fost mancata intr-un timp record 5min 3 oameni si mai mergea unul.
Spor la bucatarit
A apropo avem promotie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu frisca, zmeura si ciocolata