Balmos la ceaun

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2011 | 9666 vizualizari

COMENTARII (14)

deyutzky 1

29.05.2011, 19:04

n-am mancat niciodata...tre sa fie bun cred ca e specific unei regiuni, nu?

diaconta 1

29.05.2011, 19:09

Ooooooooo ce-mi place balmosul,dar nu prea reusim sa obtinem jintuiala mie-mi place cu rosii

mirela0911 1

29.05.2011, 19:32

Ce dor mi-e de un balmos

RuxyRux 1

29.05.2011, 21:26

Cred ca e grozav

Lau 1

29.05.2011, 21:51

place

kiki 1

29.05.2011, 23:25

e super bun

ionela2682 1

30.05.2011, 09:25

divainbucatarie 1

30.05.2011, 09:28

MotanLaOale 1

30.05.2011, 10:39

bun bun

mamaieelena 1

30.05.2011, 14:45

interesant nu am mancat niciodata dar cred ca este senzational

adry88 1

30.05.2011, 15:20

popavalentin2009 1

30.05.2011, 19:35

dar jantita cum se face?

mimmi 1

31.05.2011, 20:07

deyutzky:Nu stiu daca e specific unei regiuni anume,in general unde sunt oi se face si balmos
Diaconita : La noi se mananca cu salata,dar si cu rosii cred ca mi-ar placea
Fetelor,cand aveti ocazia va sfatuiesc sa-l incercati ca e foarte bun !!
Pop Valentin jintuiala este ,zerul rezultat dupa separarea casului din laptele de oaie !

cocolina 1

18.06.2012, 21:59

nu am mai mancat de multi ani ce bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Balmos