Baghete cu mortadella si cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2012 | 3541 vizualizari

 

Sursa Nadina 73: http://www.bucataras.ro/retete/baghete-cu-sunca-si-cascaval-7549.html

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 50 ml ulei de masline
  • lapte caldut cat cuprinde
  • Umplututa :
  • 200 g mortadella feliata
  • 250g cascaval
  • lapte di mac pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu mortadella si cascaval:

Pentru inceput pregatim maiua din drojdie ,lingurita de zahar si un pic de lapte.Lasam la loc cald aproximativ 15 min.

Intr-un bol incapator punem faina cernuta peste care adaugam maiua , uleiul de masline si sare. Adaugam putin cate putin lapte caldut si framantam pana cand devine un aluat nelipicios .Se lasa la loc cald pana cand isi dubleaza volumul.

Dupa ce a dospit impartim aluatul in 6 parti si intindem cate o foaie peste care de pun feliile de mortadella si cascavalul taiat cubulete sau razuit. Dam capetele spre interior dupa care rulam si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem cu lapte(sau cu ou batut eu nu am avut asa ca am folosit laptele) si presaram deasupra seminte de mac.

Se pun la cuptor aproximativ 25 de minute pana cand se rumenesc .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu mortadella si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta