Bagheta usturoiata

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2013 | 8752 vizualizari

 

Am vazut la Nadina si tare mi-a placut. Am facut-o de nenumarate ori! Mancam cu totii si mai ales pitica de cate ori fac, asa ca am zis sa va aduc si voua, poate va surade ideea si faceti si voi! Simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta mare
  • 75-100 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 fire patrunjel
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta usturoiata:

Bagheta trebuie sa fie veche de o zi, pentru ca se taie mai bine. Deci se taie bagheta in doua pe lungime.

Se amesteca untul moale cu usturoiul curatat si pisat si cu patrunjelul tocat. Se condimenteaza cu sare din belsug.

Se ung jumatatile de bagheta cu amestecul de unt, se lipesc si se infasoara in folie de aluminiu. 

Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Dupa 10 minute se desface folia ca sa se rumeneasca putin.

Se mananca asa calda pe moment, e foarte buna crocanta la exterior, dar cu miezul moale si aromat!

Pofta buna!

Sursa

TIPS-URI

1

puteti inlocui patrunjelul cu busuioc sau orice alta verdeata va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta usturoiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

Corinuta 1

05.10.2013, 23:42

Asa e Simo draga!

bianca92 1

14.10.2013, 21:08

Parca si simt mirosrul ala superb de usturoi. Stiu ca pentru unii nu e cel mai placut miros, dar pentru mine face parte din categoria "arome preferate"

Corinuta 1

14.10.2013, 22:06

si pentru mine la fel Bianca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine impanata cu unt si cascaval