Bagheta umpluta

de monike in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 12876 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit de gustos si de asemenea usor de preparat.Cand le-am povestit prima data baietor mei de el au cam strmbat din nas si atunci am lasat un timp sa treaca ..L-am facut cand un erau ei acasa (l-am inpachetat in folie alimentara)si le-am spus ca l-am cumparat din magazin. A avut un succes total (mi-au zis sa mai cumpar..asa specialitate..).
Merge foarte bine la pachet sau la micul dejun,ori langa alte aperitive pe o masa festiva.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ton,
  • 150 gr de sunca,
  • 4-5 gogosari in otet,
  • o mana de masline verzi,
  • o mana de masline negre,
  • 1\2 lamaie,
  • sare, piper.(daca mai e nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Toci sunca, gogosarii, maslinele, cubulete mici.

Scoti miezul din bagheta cu ajutorul unei linguri (sau cum te pricepi tu).Desfaci conserva...

Acum vine partea "grea" amesteci ingredientele ce le-ai taiat mai sus, cu miezul ce l-ai scos din paine, cu zeama de lamaie si cu tonul din conserva.

Compozitia rezultata o indesi inapoi in bagheta, o invelesti in folie alimentara si o dai peste noapte la frigider.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere aperitiv cu branza si jambon