Un aperitiv deosebit de gustos si de asemenea usor de preparat.Cand le-am povestit prima data baietor mei de el au cam strmbat din nas si atunci am lasat un timp sa treaca ..L-am facut cand un erau ei acasa (l-am inpachetat in folie alimentara)si le-am spus ca l-am cumparat din magazin. A avut un succes total (mi-au zis sa mai cumpar..asa specialitate..).
Merge foarte bine la pachet sau la micul dejun,ori langa alte aperitive pe o masa festiva.
Toci sunca, gogosarii, maslinele, cubulete mici.
Scoti miezul din bagheta cu ajutorul unei linguri (sau cum te pricepi tu).Desfaci conserva...
Acum vine partea "grea" amesteci ingredientele ce le-ai taiat mai sus, cu miezul ce l-ai scos din paine, cu zeama de lamaie si cu tonul din conserva.
Compozitia rezultata o indesi inapoi in bagheta, o invelesti in folie alimentara si o dai peste noapte la frigider.
Pofta mare!