Bagheta cu rucola pt micul dejun

de simona72 in Sandvisuri, 1 Iul 2013 | 3307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 3 felii de cascaval
  • 3 felii de sunca
  • 1-2 rosii
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura mascarpone
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita marar si patrunjel tocate marunt
  • 1 castronel cu salata rucola
  • zeama de la 1/2 portocala si 1/2 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta cu rucola pt micul dejun:

Bagheta o impratim in trei s-au patru bucati, depinde cit este de mare. Taiem fiecare bucata pe verticala, dar nu de tot, scoatem miezul, il faramitam si-l punem intr-un castronel. Adaugam untul topit, 1 lingura mascarpone, sare, piper, marar si patrunjel si amestecam toate ingredientele.

Umplem baghetele cu aceasta umplutura, adaugam cite o felie de sunca, cascaval si citeva feliute de rosii. Punem fiecare bagheta in folie de aluminiu, le punem intr-un vas sau tava si le dam la cuptor pt 10 minute.

Intre timp facem salata: Spalam rucola si o punem in castronel, separat ii facem marinata din sucul de la 1/2 portocala si 1/2 lamaie, sare, 1 lingura ulei de masline. Amestecam pina se dizolva sarea si punem peste salata. Servim baghetele calde cu salata de rucola sau umplem baghetele cu salata dupa ce au fost scoase din cuptor.

Pofta buna mamici, tatici si copii!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta cu rucola pt micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (23)

simona72 1

01.07.2013, 17:03

Si eu tot din cind in cind o fac

ella 87 1

01.07.2013, 22:59

ar merge un sanw

Sim0na 1

02.07.2013, 11:42

Buna tare!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde