Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde

de madi_marin in Pui, 7 Apr 2010 | 6333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • 200 g smantana
  • 4 catei de usturoi
  • 3 fire de usturoi verde
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde:

Aripioarele se curata, se spala  si apoi se sterg bine cu un prosop de hartie. Se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se infig la rand pe tapusa rostisorului si se pun in cuptorul incins dinainte .  Dedesubtul lor se pune tava de la aragaz pe jumatate plina cu un amestec de apa si vin. Se mai uda cu acest amestec din cand in cand pana s-au rumenit, asta insemnand cam o ora si jumatate.

Pentru sos: se rade usturoiul pe razatoarea cu ochiuri mici si se freaca cu sare si ulei pana se obtine o maioneza. Se pun apoi smantana si usturoiul verde tocat marunt.

Aripioarele calde se servesc cu sosul de smantana cu usturoi si eventual cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui inabusite cu usturoi