Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde

de madi_marin in Pui, 7 Apr 2010 | 6401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • 200 g smantana
  • 4 catei de usturoi
  • 3 fire de usturoi verde
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde:

Aripioarele se curata, se spala  si apoi se sterg bine cu un prosop de hartie. Se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se infig la rand pe tapusa rostisorului si se pun in cuptorul incins dinainte .  Dedesubtul lor se pune tava de la aragaz pe jumatate plina cu un amestec de apa si vin. Se mai uda cu acest amestec din cand in cand pana s-au rumenit, asta insemnand cam o ora si jumatate.

Pentru sos: se rade usturoiul pe razatoarea cu ochiuri mici si se freaca cu sare si ulei pana se obtine o maioneza. Se pun apoi smantana si usturoiul verde tocat marunt.

Aripioarele calde se servesc cu sosul de smantana cu usturoi si eventual cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui crocante si picante pe pat de cartofi