Aripioare picante cu garnitura de orez

de Angelina_Elena in Pui, 16 Apr 2013 | 9736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g aripioare de pui
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei iute
  • putin usturoi praf
  • putin curry
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pasta de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante cu garnitura de orez:

Taiem aripioarele in 2, le spalam si le curatam bine.

Intr-un bol mai mare amestecam condimentele cu uleiul de masline si pasta de rosii.

Punem aripioarele in amestecul de condimente dam la frigider pentru 2-3 ore sau peste noapte.

Dupa ce au stat la marinat, asezam aripioarele intr-o tava unsa cu putin ulei, si le dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Le servim alaturi de orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

CookieMonster 1

17.04.2013, 15:38

sunt tare faine

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 11:59

foarte gustoase

Xandrinne 1

18.12.2015, 20:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare dulci picante