Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mariaana in Pui, 22 Mai 2010 | 12516 vizualizari
bune si crocante
1
Bucataras incepator
Taguri: aripioare, retete Pui
se spala se condimenteaza aripioarele ,apoi se pun in ceaun in ulei ferbinte se prajesc pana sunt rumene dupa care se aseaza pe tava si se asezoneaza cu ce ai
de Constelatialeu 9
de Bunica 7
de Pasiune pentru bucatarie 1
de mihaelaM 1
Julie 1
Super iese mancarea la ceaun! la foc afara! Si eu mai fac asa cand merg la soacra mea la tara. Nu se compara cu nimic facut la aragaz!
Roxana 1
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:41
la 09:30
ieri la 09:53
pe 16.12 la 11:18
pe 13.12 la 15:25
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
vasimur
Lavinia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!