Aripioare glazurate si cartofi acordeon

de slowfoodcuisine in Pui, 2 Mar 2011 | 4607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aripioare de pui
  • -cartofi
  • -usturoi
  • -sare, piper, busuioc
  • -ulei de masline
  • -zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare glazurate si cartofi acordeon:

Spalam, taiem aripioarele.

Cartofii in curatam de coaja si ii taiem feliute subtiri, dar nu total, doar pana la baza lor, astfel incat sa arate ca un acordeon. Punem totul in cuptorul incins, intr-o tava pe hartie de copt. Pregatim o pasta din usturoi frecat cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie. Asezonam cu piper si busuioc si glazuram totul cu pasta obtinuta. Coacem timp de 25-30 minute la 200 grade, sau pana ce se rumenesc carnea si cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare glazurate si cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu piure de cartofi