Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala

de babi5 in Pui, 31 Ian 2014 | 18767 vizualizari

 

Simplu si bun ,am vrut sa le fac cu suc de lamie si neavind decit jumatate de lamie ,am recurs la sucul de portocala si nu-mi pare de loc rau ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • 2 portocale
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • vegeta
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala:

Prima data am curatat aripioarele, le-am spalat bine apoi le-am pus intr-un castron peste care am pus sucul de  portocala ,am sarat, condimentat, si le-am pus la rece pentru 30 min.,apoi le-am asezat in tava.

Am tocat usturoiul, am pus putina boia,uleiul si apa am acoperit cu o folie si am dat la cuptorul  incins la 220 gr .

Cind au fost aproape gata luam folia si mai lasam 10 min. sa se rumeneasca.

Garnitura linga dupa preferinta pofta buna.

Au un gust excelent.

TIPS-URI

1

Linga se poate folosi garnitura pe care o doriti

2

Sau se poate consuma ca atare doar cu o salata linga ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare si cartofi cu unt,mustar si usturoi