Aripioare de pui la cuptor cu piure

de cocolina in Pui, 17 Apr 2012 | 5235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg aripioare de pui
  • 8-10 bucati
  • 1 plic condimente pui
  • 1/2 lamaie
  • 1 ramura rozmarin verde
  • 150 ml ulei masline
  • Garnitura:
  • 4-5 cartofi mai mari
  • lapte
  • margarina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu piure:

Aripioarele se curata bine  se spala si se aseaza pe o farfurie mare.

Se condimenteaza si se ung cu ulei si se pun intr-o tava.

Dupa ce le-am pus in tava se stoarce o jumatate lamaie peste aripi,se pune ramura de rozmarin verde si se acopera cu hartie de aluminiu.

Se incalzeste cuptorul la 180 grade si se pune tava in mijloc.

Se lasa circa o jumate ora  dupa care dam focul la 130 grade si luam jos hartia de aluminiu.

Le mai lasam circa o jumate ora ca sa se rumeneasca putin si le scoatem de la cuptor.

Se pregateste garnitura:se curata cartofi se spala si se pun la fiert cu putina sare.

Dupa ce s-au fiert se scurg de apa se piseaza bine se adauga putina margarina,sare si se acompaneaza cu aripioarele.Merge bine si cu niste castraveti murati.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]