Aripioare de pui la cuptor

de luminita20_2006 in Pui, 10 Dec 2009 | 11202 vizualizari

 

simplu de realizat nu necesita foarte mult de munca la ele si nu in ultimul rand foarte delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  aripioare
  • 4 linguri delicat granulat
  • 1 plingura oregano
  • piper
  • 2 linguri boia
  • ulei de masline
  • pesmet 
  • susan

Sos:

  • 200 gr smantana
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura mica marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor:

Aripoarele se taie bucati si se pun in apa cu sare 30 min. Se face un amestec din delicat , oregano, boia si piper. Se scot aripile din apa si se sropesc un ulei de masline apoi se pune compozitia facuta mai sus peste ele si se amesteca bine. Intr-o farurile se pune pesmet si susan ( se poate si separat ) si se trec aripioarele prin aceasta. Intr-o tava asezam hartia de copt si punem aripioarele. Se da la cupror 45min la foc mediu. Lagarniura am folosit orez, dar sunt sigura ca erau bune si cu o portie de cartofi prajiti.

Sos: Usturoiul se piseaza apoi se adauga smantana si mararul tocat marunt+sare si piper dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
VIDEO: Cum sa prepari pui cu curry in 10 minute