Aripioare crocante

de lacrimioara in Pui, 20 Apr 2011 | 5727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame aripioare pui,
  • 2oua,
  • pesmet cu usturoi si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Aripioarele le fierbem 15 minute, dupa care le scoatem pe o hartie absorbanta si batem oule bine si adaugam pesmet  sa facem o pasta sa nu fie nici subtire nici groasa. Punem cate putin pana devine ca o pasta, aripioarele le condimentam dupa care punem uleiul la incins si dam aripioarele prin pasta de pesmet(daca nu aveti pesmet cu usturoi   puneti usturoi granulat sau pisat si se amesteca cu pasta si patrunjel verde tocat).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]