Ardei umpluti, reteta reinterpretata

de Ancutsa in Porc, 21 Iul 2018 | 3330 vizualizari

COMENTARII (17)

vasimur 1

21.07.2018, 17:27

mirela0911 1

21.07.2018, 17:31

Imi plac ardeii cu sos!

RODIMUR 1

21.07.2018, 18:17

Ancutsa, exact așa îmi plac și mie (dar nu-i fac eu!) și îmi place și carnea de miel, dar la friptură...Deci nu am cum să recreez/reinterpretez ardei umpluți...!

MotanLaOale 1

21.07.2018, 19:21

simona72 1

21.07.2018, 19:23

Arată tare apetisant!

abetina 1

21.07.2018, 21:46

Rahela Velicu 1

21.07.2018, 23:05

madi_marin 1

22.07.2018, 09:47

Ancutsa 1

22.07.2018, 10:04

Va multumesc!

Ksenya 1

23.07.2018, 09:47

imi place cum ti-a iesit,are si sos

Ancutsa 1

23.07.2018, 16:59

Iti multumesc frumos, Ksenya! Ma bucur mult ca iti place!

Panacris 1

23.07.2018, 21:10

xana 1

24.07.2018, 00:33

O sa incerc si eu varianta cu sos

dantes 1

24.07.2018, 18:53

Buni!

Ancutsa 1

24.07.2018, 21:29

Cristina

Ancutsa 1

25.07.2018, 11:05

Alexandra, ma bucur ca ti-au placut! Cand incerci sosul, sa-mi spui cum ti-au iesit!

Ancutsa 1

25.07.2018, 11:05

Domnule Dante, multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute