Cioroiul asta Crock, al meu e doar pentru 2 persoane, hai 3 cu indulgenta, asa ca nu prea-l stresez, ca nu incape cat gatesc eu...de data asta fiind doi porumbei pe-o craca am pus de 4 ardei umpluti, atata au incaput.......
Mai intai pregatim toate ingredientele. Curatam ceapa si o taiem marunt. Curatam ardeii de seminte si nervuri si ii spalam. Rosiile le dam pe o razatoare cu gauri mici, eliminam coaja. Punem tigaia pe foc, cand este incinsa adaugam putin ulei, ceapa si orezul si le calim cca 5-6 min, apoi adaugam peste carnea tocata, presaram sare si piper dupa gust si omogenizam totul.
Umplem ardeii cu amestecul obtinut,ii asezam in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l. Amestecam rosiile cu zaharul, sarea, lingura de ulei si piperul si apoi turnam peste ardei, clatim vasul cu putina apa sa se curete de sucul de rosii raams si turnam peste ardei. Asezam capacul, bagam in priza si dam pe optiunea high cca 4 ore.Apoi servim cu smantana, eu fara ca nu-mi place cu smantana, mananc smantana separat....de`ale mele.....:))))))))))