1. Incinge cuptorul la 190˚C. Intr-un vas termorezistent toarna 3-4 linguri ulei de masline cu piper si 200 ml apa.
2. Pune o cratita mica cu apa la fiert. Adauga concentratul de legume. Dupa ce a data apa in clocot adauga couscousul si stafidele. Lasa-le sa fiarba 10 minute.
3. Intr-un blender, adauga patrunjelul, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie, cateii de usturoi, mierea, laptele si 1 lingura ulei de masline cu piper.Mixeaza-le bine.
4. Strecoara cuouscousul si stafidele apoi amesteca-le cu rosiile tocate si compozitia cu patrunjel, pastrand 2 linguri din compozitia cu patrunjel.Aseaza ardeii in vasul pregatit si da la cuptor 40 minute.
5.Serveste ardeii cu iaurt amestecat cu cele 2 linguri de compozitie cu patrunjel.