Ardei si rosii umplute

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2010 | 6082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 400 gr carne tocata de pui
  •  o ceapa
  • un morcov
  • sare si piper
  • ou
  • patrunjel
  • 3 linguri de orez
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si rosii umplute:

-Ardeii si rosiile  se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la virf.

-Carnea se spala, se zvinta, si o tocam , ceapa si morcovul se curata, se spala, si se toaca marunt, se inabusa in ulei impreuna cu orezul, apoi lasam la  racit.

- omogenizam compozitia cu carnea tocata , condimentam cu sare si piper ( dupa gust) adug si oul .

- Se amesteca componentele pana cînd se formeaza o pasta omogena cu care se umple ardeii si rosiile( ardeii ii coc putin pe fiecare parte in tigaie intr-o lingura de ulei )

- separta in tigaie adaug 2 linguri de ulei impreuna cu faina si pasta de tomate si sting cu apa , amestec pana ce se formeaza un sos ( sa fie putin gros) , acest sos il adaug peste rosiile si ardeii umpluti

- si se introduc la cuptor

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de pui