Ardei si rosii umplute

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2010 | 5546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 400 gr carne tocata de pui
  •  o ceapa
  • un morcov
  • sare si piper
  • ou
  • patrunjel
  • 3 linguri de orez
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si rosii umplute:

-Ardeii si rosiile  se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la virf.

-Carnea se spala, se zvinta, si o tocam , ceapa si morcovul se curata, se spala, si se toaca marunt, se inabusa in ulei impreuna cu orezul, apoi lasam la  racit.

- omogenizam compozitia cu carnea tocata , condimentam cu sare si piper ( dupa gust) adug si oul .

- Se amesteca componentele pana cînd se formeaza o pasta omogena cu care se umple ardeii si rosiile( ardeii ii coc putin pe fiecare parte in tigaie intr-o lingura de ulei )

- separta in tigaie adaug 2 linguri de ulei impreuna cu faina si pasta de tomate si sting cu apa , amestec pana ce se formeaza un sos ( sa fie putin gros) , acest sos il adaug peste rosiile si ardeii umpluti

- si se introduc la cuptor

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti, in sos de rosii cu leurda