Ardei iuti murati

de Sidy in Muraturi, 16 Aug 2011 | 8770 vizualizari

COMENTARII (13)

Lau 1

16.08.2011, 08:29

felicitari

marcela1979 1

16.08.2011, 09:51

foarte buni iarna asa murati

Mitinita 1

16.08.2011, 10:32

O sa tin minte sa vin la reteta ta,atunci cand pun. Numai in otet sau se pot pune si in otet amestecat cu apa?

Rocsi 1

16.08.2011, 11:03

si mama isi mai pune pe iarna

LUK 1

16.08.2011, 11:54

La Ancuta 1

16.08.2011, 12:36

am pus si eu in weekend. Eu ii tai rondele

mirela0911 1

16.08.2011, 19:28

ne placeee noi mancam ardei iute de la mic la mare

alinutzika 1

16.08.2011, 21:31

ce bine arata combinatia de culori......

adry88 1

18.08.2011, 11:37

Sidy 1

22.08.2011, 15:21

Eu asa ii pun...doar in otet, fara altceva....

Sidy 1

26.09.2013, 13:56

Azi am pus.... Se pun asa de repede

- Andreea - 1

26.09.2013, 14:13

Sidy 1

26.09.2013, 15:46

Multumesc Andreea !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Picarela