Ardei iuti in otet

de Bunica in Conserve, 7 Sep 2009 | 53532 vizualizari

COMENTARII (9)

rivka 1

08.09.2009, 10:36

ptiuuu Bunica ce bine arata!

sunt foarte frumoase si da fff buni in ciorba

claudia31 1

08.09.2009, 15:35

CE INSEAMNA O PARTE OTET 2 APA, SPUNE CANTITATIV

Miha 1

08.09.2009, 17:51

Claudia,e scris in reteta ca e vorba de 1 litru de lichid. Impartim litrul ala la 3 si aflam cat inseamna otet si cat apa.

Bunica 1

08.09.2009, 18:38

Daca am mai multe borcane apreciez din ochi.Pun cu o masura oarecare , una de otet si doua de apa. Pentru Claudia- 1l otet si 2l apa.Cand am facut acum am avut 2kg. de ardei si au iesit 7 borcane de 800g.,iar solutia am facut-o din750ml. otet , 1,5 l apa si 2linguri de sare. Sa folositi numai sare grunjoasa la conservele pentru iarna!.

Oana 1

08.09.2009, 20:48

Buni, ce bine arata borcanele!! Am facut si eu o data ardei taiati si am pus si tije de telina taiate rondele printre ei, o bunatate!

liana_geicu 1

08.09.2009, 21:58

Eu am mancat de la cineva si cu fasole verde (pastai) taiata marunt. Era f buna.

Bunica 1

09.09.2009, 21:51

Am facut si eu anul trecut cu pastai de fasole, dar noua ne place mai mult asa. Fasolea le ia din iuteala..

Bunica 1

09.09.2009, 21:52

Oana, am pus frunze de telina deasupra ardeilor.

babi5 1

25.10.2014, 15:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de gogosari cu sos de bulion si mustar