Ardei iuti dulci acrisori

de Laly in Conserve, 9 Sep 2011 | 10238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic picant fix Dulce-acrisor de la Dr Oetker
  • 1,750 ml apa
  • 300 ml otet 9%
  • 150 gr zahar
  • ardei iuti

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti dulci acrisori:

Se spala ardeii si se pun la scurs.Borcanele le spalam si le punem la uscat in cuptorul preincalzit intr-o tava,cu usa intredeschisa.Preparam solutia conform indicatiilor de pe plic.Dupa ce fierbe 5 minute,mai putem adauga zahar sau otet dupa gust.

Turnam compozitia fierbinte in borcane (vom pune un cutit de inox su borcane,pentru a nu crapa),apoi le sigilam bine.Dupa racire se depoziteaza borcanele in camara.Sunt deliciosi.

 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti dulci acrisori" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ardei iute pentru iarna