Ardeii se spala,scoatem cotoarele si punem putina sare în interior.
Varza o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.Curatam morcovii si îi taiem rondele.Hreanul curatat îl taiem betisoare.
Pe varza punem putina sare,o lingurita de zahar si otet.Gustam sa fie placuta la gust,poate o idee mai sarata decat daca am consuma-o asa.Umplem ardeii cu varza.
Intr-un borcan asezam cateva crengute de marar si cimbru uscat.Apoi asezam ardeii si intercalam feliute de morcovi,hrean,frunze de telina.Punem si boabe de mustar si foi de dafin.
Amestecam apa cu otet si sare în proportia dorita.Noua nu ne plac foarte acri.Am pus cam 1 litru de apa,100 ml otet si o lingura de sare.Fierbem amestecul si lasam sa se raceasca.Apoi turnam în borcan peste ardei.Inchidem borcanul si ne delectam cu ei abia …la iarna.
Să aveţi o iarnă cu cămările pline !!!!