Aperitiv toast cu avocado, peste afumat si microplante

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2018 | 3204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 1 avocado
  • 1 graunte de usturoi
  • 2 linguri ulei de dovleac
  • sare si piper dupa gust
  • putina zeama de lamaie
  • peste afumat (eu am folosit macrou)
  • microplante (eu am folosit macris si brocoli)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv toast cu avocado, peste afumat si microplante:

Se prajesc feliile de paine in prajitorul special. Imediat dupa prajire se freaca cu un graunte de usturoi. Se stropesc cu ulei calitativ, restectiv, ulei de dovleac in cazul meu. 

Avocado se taie pe jumatate, se scoate samburele, apoi cu o lingurita se scoate pulpa. Se zdrobeste cu o furculita (nu este necesar sa fie o pasta fina), se pudreaza cu sare si piper si putina zeama de lamaie. Se amesteca. Se imparte in doua si se pune pe cele doua felii de paine. Peste avocado se pun bucati de peste afumat, iar deasupra, atat pentru decor cat si pentru gust, garnisim cu microplante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv toast cu avocado, peste afumat si microplante" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa