Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2021 | 5721 vizualizari

 

Spanacul asociat cu branza de capra este o combinatie foarte buna. 
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/tarta-quiche-cu-spanac-si-branza-de.html

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de spanac proaspat
  • 4 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 100 gr de branza de capra
  • 100 gr de bacon afumat
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 ceapa mica
  • 1/4 de ardel rosu
  • paprika afumata
  • sare /piper
  • 1 lingura ulei
  • ierburi aromate de Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat):

Spalati si curatati de tije spanacul. Puneti-l la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sarata timp de 10 minute. Scurgeti spanacul si tocati-l. Incalziti cuptorul la 180 ° C.
Prajiti baconul într-o tigaie cu un pic de ulei si cu ceapa curatata si tocata. Colorati 10 minute, adaugati spanacul scurs si tocat. Puneti ardeiul rosu taiat bucatele si reveniti impreuna timp de 5 minute. Într-un castron, bateti ouale cu smantana și piperul.
Adaugati un pic de sare (baconul este deja sărat) si cascavalul ras. Se pune compozitia cu spanac pe fundul unei formei de tarta unsa cu unt. Varsati deasupra ouăle cu smântâna. Decorati cu branza de capra taiata rondele fine, ierburi aromate si cu lamele de ardei. Coaceți timp de 25 minute. Lasati un pic sa se raceasca, taiati si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]