Aperitiv tarta cu piersici si jambon

de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2019 | 2627 vizualizari

 

M-am inspirat de la Edithskitchen

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foetaj
  • 150 g crema de branza
  • 100 g jambon
  • 3 piersici
  • 2 linguri miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu piersici si jambon:

Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem.

Eu am facut o tarta mare si 4 mici.

Crestam un chenar in jur aluatului fara sa taiem aluattul de tot.

In interiorul chenarului ungem cu crema de branza si adaugam feliile de piersici (daca sunt din compot le scurgem bine)

Ungem cu miere de albine piersicile si dam tava la cuptorul incalzit cca 10 min la 200 grade (sa se rumeneasca frumos aluatul)

Dupa ce le scoatem de la cuptor, lasam sa se raceasca putin si adaugam felii de jambon si salata pentru un plus de culoare.

Edit a adaugam si otet balsamic, eu nu am folosit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu piersici si jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv