Aperitiv placinta colorata

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2017 | 2896 vizualizari

 

Această plăcintă am pregătit-o în urmă cu ceva timp și a fost delicioasă.
 
tarte si placinte rumenite si iscusite

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 350 g faina
  • 250 g margarina
  • 100 ml apa amestecata cu o lingura de otet
  • Pentru umplutura:
  • 200 g branza telemea
  • 3 oua
  • 3 linguri seminte de susan
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 5 ciuperci
  • 50 g pastrama
  • 100 g masline
  • 1 legatura marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta colorata:

Amesteci bine ingredientele pentru blat, iar aluatul format il lasi la rece pentru 2-3 ore.

Toci marunt mararul. Razi branza si o amesteci bine cu ouale si mararul tocat.

Intinzi o foaie groasa de aluat si o pui in tava unsa si tapetata cu faina.

 Peste foaie pui un strat de branza, si peste aceasta, felii de ardei rosii si galbeni, ciuperci, masline si pastrama. La final presari un strat de susan si dai tava la cuptor pentru 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta colorata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv