Aperitiv oua rosii

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2017 | 2777 vizualizari

COMENTARII (10)

oanapl 1

18.04.2017, 11:04

Rahela Velicu 1

18.04.2017, 12:56

dantes 1

18.04.2017, 16:56

Frumoase!

miki_a 1

19.04.2017, 00:17

Nici mie nu-mi plac ouăle fierte cu gălbenușurile verzi (sunt foarte înecăcioase și greu de digerat)! Iar ideea ta de vopsire e foarte bună, dar după culoarea ouălor pare ca ai folosit coji de ceapă roșie!?!

RODIMUR 1

19.04.2017, 07:08

miki_a - Da, te asigur că am folosit doar coji de ceapă galbenă, așa cum am scris mai sus. N-am ținut prea mult ouăle la vopsit și culoarea este, în realitate, puțin mai închisă decât se vede în fotografie, dar este frumoasă și naturală.

Panacris 1

19.04.2017, 16:45

Rocsi 1

19.04.2017, 19:38

Frumoase ti-au iesit ouale!

miki_a 1

20.04.2017, 09:58

Super....am să încerc și eu (facea bunica și îi ieșeau foarte frumoase, oarecum mai dungate...nu am apucat să-i aflu secretul)!

Rahela Velicu 1

20.04.2017, 12:04

Corinuta 1

20.04.2017, 12:12

Superbe sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinte rasucite cu branza sarata