Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2020 | 4191 vizualizari

 

Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, carantină, autoizolare! ;)

 

INGREDIENTE

  • foietaj Bella cca. 500 g,
  • Pentru umplutură:
  • Cașcaval feliat 8 felii, cca. 200 g,
  • Salam Victoria sau pastramă 8 felii, cca. 100 g,
  • Ceapă verde 4 fire.
  • Pentru topping:
  • ouă 1 bucată,
  • sare de mare,
  • parmesan/cașcaval ras cca. 50 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde:

Foietajul se dezgheață la temperatura camerei, apoi se taie cu rola de pizza, pătrate, de 10/10 cm. Pe pătratele de foietaj se aşază câte o felie de cașcaval, una de salam și ceapă verde mărunțită.

Se rulează ca și un corn, apoi se așează în tava tapetată cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară, sare şi parmesan ras, apoi se pun la copt, în cuptorul preîncins, pentru cca. 15 minute la 250 grade.

 

Spor şi poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Painici" cu ciuperci si pui