Aperitiv din cartofi

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2010 | 4459 vizualizari

 

sau pasta de cartofi cum ii zicea mama

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 2 oua
  • 150 gr salam de vara
  • 2 castraveciori murati
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din cartofi:

Se curata cartofii si se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand s au fiert se scurg si se fac ca pentru pireu.Se toaca marunt ceapa verde si cea rosie,salamul si castravetii murati si se pun peste cartofi.Din 2 galbenusuri si mustar se face o maioneza care se adauga peste cartofi si celelalte ingrediente si se amesteca.Se mai potriveste de sare si piper si se poate servi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

nadina73 1

06.11.2010, 03:54

am ajuns si eu si la ce ora nu?nu pap dar las 5f

marcela1979 1

06.11.2010, 09:37

ms nadina

vanilla 1

09.11.2010, 16:32

UN FEL CREMA TARTINABILA...CRED CA E FFF GUSTOASA

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza si cascaval