Aperitiv de post

de alilianaa in Mancaruri de post, 1 Apr 2013 | 6147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de avocado
  • o jumatate de ceapa alba
  • un morcov de marime potrivita
  • sare dupa gust
  • ulei, 5 ml
  • zeama de lamaie, 10 ml
  • menta uscata
  • 2 felii de paine cu secara
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de post:

Avocado se scoate din coaja, se toaca cubulete. Ceapa se curata, spala, toaca cubulete. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea mare.

Peste toate acestea se pune un dresing din ulei, zeama de lamaie, sare. Se amesteca. Se aseaza pe cele doua felii de paine se secara, se asezoneaza cu menta verde uscata. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

alilianaa 1

02.04.2013, 08:24

Multumesc frumos!

diana_k 1

02.04.2013, 10:41

foarte bun

alilianaa 1

02.04.2013, 17:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dip de spanac