Aperitiv cu urzici și tofu

de Panacris in Mancaruri de post, 14 Apr 2013 | 4270 vizualizari

 

Un aperitiv Inedit foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj cca 400 g,
  • urzici cca. 350 g,
  • tofu cu ardei cca. 100 g,
  • sare iodată cu aromă de usturoi,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu urzici și tofu:

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat. Între timp se curăță urzicile, se dau în clocot cca. 10  minute, se strecoară și se lasă la rece. După ce s-a dezghețat foietajul, se așează urzicile, se rade brânza tofu, apoi se sărează, piperează, se rulează, apoi se taie bucăți de ca. 4 cm grosime, se așează într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, se presară puțină boia, apoi se pun la copt, cca 25 de minute la foc mediu.

Se servesc ca atare sau alături de aperitiv avocado cu Joya.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu urzici și tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza tofu la grill, cu legume la aburi