Aperitiv cu somon si crema de branza

de danakarin in Peste, 13 Ian 2014 | 3898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi de salata
  • rucola
  • file de somon afumat ( 200 g)
  • o cutie de crema de branza cu verdeturi
  • 2 linguri de aceto bianco
  • 3 linguri de ulei de masline
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon si crema de branza:

Asezati pe o folie alimentara feliile de somon in asa fel incat sa se suprapuna un pic. Ungeti cu crema de branza. Eu am folosit o crema de branza cu verdeturi, dar puteti sa luati un Ouark, sa-l aromatizati cu ierburi proaspete sa uscate ( marar, cimbru) si cu sare si piper. 

Rulati somonul cu folie cu tot, obtineti o rulada pe care il lasati cateva ore la rece. Eu am pregatit somonul de dimineata si a ramas un frigider pana seara. Daca bagati in congelator trebuie sa-l scoateti cu o ora inainte de a-l servi. 

Inainte de a servi, pregatititi salata pe farfurie, din aceto bianco si ulei de masline faceti un sos pe care il bateti bine cu furculita sa iasa o emulsie omogena, sarati, piperati. Turnati sosul peste salata , desfaceti rulada de somon din folie, taiati felii de 2 cm  si asezati pe salata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulete pufoase de cod