Aperitiv cu Miez de Lapte Delaco

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 3028 vizualizari

 

O salatica usoara,rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati miez de lapte delaco
  • 5 rosioare cherry
  • 1 morcov mic
  • 1 ridiche
  • 3-4 masline
  • 20 g cascaval ras
  • sare
  • un strop de ulei de masline ( optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu Miez de Lapte Delaco:

Am taiat in bucatele mai mici miezul de lapte,iar unul l-am lasat intreg,rosiile cherry le-am taiat pe din doua in forma de nufaras,am taiat si bucatele de morcov,ridiche,masline si am presarat cu sare si cascaval ras.Cine doreste poate sa adauge si un pic de ulei de masline.Eu am mancat-o asa cruda fara ulei de masline.

Pentru o fita e gustoasa,mie nu prea imi tine de foame,trebuie sa recunosc,a fost o provocare concursul lansat si de ce sa nu recunosc,nu mi-ar strica sa si castig.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu Miez de Lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Byron