Aperitiv cu cascaval si mezeluri

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2015 | 19525 vizualizari

COMENTARII (18)

Adele 1

20.03.2015, 08:30

Ce bine arata

reisnaor_2006 1

20.03.2015, 08:32

multumesc

MotanLaOale 1

20.03.2015, 08:35

bun bun

Gherca Daniela 1

20.03.2015, 09:13

foarte bun!

dantes 1

20.03.2015, 09:14

Super!

monik80 1

20.03.2015, 09:27

mirela0911 1

20.03.2015, 09:40

Ce bunaciune pt micul dejun!

reisnaor_2006 1

20.03.2015, 09:42

_Alina_ 1

20.03.2015, 10:32

miki_a 1

20.03.2015, 11:01

Foarte frumoasa coronita si plina de gust!!! Bravo Roxana!

MOKUSKA 1

20.03.2015, 11:27

hmmmm ce bine arata

Catalina L 1

20.03.2015, 11:38

foarte bun

Merisor 1

20.03.2015, 15:05

Ce bunatate!

Constelatialeu 1

20.03.2015, 19:54

Ce bine arata !

Rocsi 1

20.03.2015, 20:04

Ce consistent

Raluca57 1

21.03.2015, 08:12

Excelent!!!!

Bya Ralu 1

22.03.2015, 08:11

bun bun

reisnaor_2006 1

05.04.2015, 15:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun duminical