Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 4621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 ardei grasi
  • 300-400 g branza de burduf
  • 150 g smantana
  • ceapa verde
  • marar
  • piper/boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf:

Ardeii se spala bine, se taie cu grija pentru a le scoate capacul usor, se clatesc si se pun la uscat.

Branza de burduf se striveste cu o furculita, se pune smantana, ceapa verde si mararul tocat marunt.

Se amesteca bine si se umple fiecare ardei gras. Se pun fiecare intr-o punguta si se lasa in frigider pana a doua zi.

Se servesc ca aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coşuleţe aperitiv cu brânză, măsline şi somon afumat