Aperitiv colorat cu branza aromata

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2019 | 8008 vizualizari

 

Pentru un meniu gustos și aspectuos trebuie să avem preparate aromate, interesante și estetice.
Vă prezint un aperitiv pe bază de brânzeturi și multe condimente.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru bilelor de brânză

  • 1 cutie cremă de brânză(Philadelphia, Hochland etc.)
  • 200 g cașcaval răzuit
  • 200 g emmental răzuit
  • 100 g parmezan răzuit
  • 3 linguri smântână
  • 1 lingură unt
  • praf de usturoi, praf de ceapă și chimen praf
  • sare, piper

Pentru exteriorul bilelor de brânză

  • pătrunjel proaspăt tocat mărunt(se poate amesteca cu mărar tocat)
  • semințe de susan(ușor prăjite)
  • semințe de mac
  • boia de ardei dulce și picant (după gust)
  • pentru mai multă culoare se pot folosi și alte condimente, de ex. pentru culoarea galbenă vă recomand curry
  • alune de pădure, măsline
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv colorat cu branza aromata:

Omogenizăm foarte bine toate ingredientele și lăsăm compoziția la frigider pentru 30 de minute. Apoi formăm bile de mărimea unei prune și le dăm prin condimentel de mai sus, pătrunjel, susan, mac etc.

Pentru un plus de farmec se pot introduce în mijlocul bilelor alune de pădure sau măsline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv colorat cu branza aromata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

30.07.2019, 18:54

Cat de faine sunt!

elucubratiiculinare 1

01.08.2019, 08:50

minunate

dantes 1

03.08.2019, 11:25

Frumoase si gustoase!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe sos de rosii