Serviti-l cu o salata verde si aveti o mancare completa !
https://www.blogulluicatalina.com/2022/06/chec-sarat-cu-dovlecei.html
Spalati si curatati partial dovlecelul (am lasat un pic de coaja fiind bio).
Taiati-l cubulete. Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Sotati ceapa si usturoiul in uleiul de masline cu baconul afumat taiat bucatele.
Adaugati dovlecelul taiat si reveniti impreuna 8-10 minute pana cand apa se evapora.
Ajsezonati si lasati sa se raceasca.
Bateti ouale intregi, adaugati branza de vaci , semintele si branza rasa.
Puneti dovleceii si amestecati. Varsati intr-o tava unsa de chec si gatiti la bain-maeie in cuptorul in incalzit la 180°C timp de 1 ora.
Verificati coacerea cu lama unui cutit.
Taiati-l cand este bine racit.