Mândră mi-s Bucătăraș! O nouă bunăciune din seria reciclare marca Panacris cu noua etichetă: 😉 Rețete de suflet! 😉
Bun, bun tare bun! Tot din seria nimic nu se aruncă, totul se reciclează, după curățenia din frigider! ;)
P.S. mulțumesc Laura pentru poza cu secțiunea, doar am fost în deplasre și m-am pliat ;) ;)))
Într-un vas încăpător se pun ciupercile, mozzarella mărunțită, mascarponele, ardeiul curăţat şi tocat mărunt, caperele scurse de lichid, pastrama mărunțită. Se asezonează de sare şi piper.
Între timp ouăle se amestecă energic cu făina şi praful de copt, până se obţine o pastă omogenă. Cele două compoziții se îmbină și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele.
Amestecul obținut se pune într-un vas termorezistent, în cazul meu în două forme de chec, tapetate cu foaie de pergament, și se lasă la copt cca. 40 de minute la foc mediu, neacoperit. Înainte de a se pune la copt se presară caşcaval ras deasupra.
Se lasă la răcit în formă, apoi se răstoarnă pe un platou și se taie rece.
Vă asigur că a fost foarte bun, și așa sper cel puțin, că a fost testat și savurat live de Bucătărași la întâlneala Praid 2021 😉
Spor și poftă bună!