Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2018 | 3117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa + 1 lingurita sare
  • 1 cartof mare (330 g)
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita de condimente Fuchs "Fix pentru cartofi"
  • 100 g bacon
  • 150 g cascaval ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval:

Apa si sarea se pun la foc.

Se curata cartoful, se spala si se feliaza.

Se pun feliile de cartof in apa clocotita timp de 2 minute, la foc mic. Se scurg de apa, se ung cu doua linguri de ulei si cu condimentele "Fix pentru cartofi".

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se aseaza jumatate din feliile de cartof, se adauga jumatate din feliile de bacon, se presara jumatate din cascaval, apoi se adauga din nou cartofi, bacon si cascaval. Se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand cascavalul este rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval