Aperitiv caltabosi

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2009 | 88489 vizualizari

COMENTARII (30)

Oana 1

26.11.2009, 15:37

La fel fac si eu! abia astept! ce pofta imi e Mie imi plac si reci si calzi

rivka 1

26.11.2009, 15:41

ce bine arata !
eu nu mananc de astea dar imi place sa le vad la altii recunosc!

mi s-a facut fff foame dar ma abtin ca vreau sa mananc si eu cu sotul in oras deseara ...foarte bine arata bunica, minunat!

ANCA 1

26.11.2009, 16:11

eu il prefer cu zeama, si cu lamaie multa stoarsa!

Teo 1

26.11.2009, 18:18

Ce bun ar fi acum cu niste mustar (sau cu un gogosar murat umplut) si cu paine calda de casa!

danygospodina 1

26.11.2009, 19:20

Eu am fost doar privitoare, admiratoare si degustatoare, pana acum. Anul asta nu ma incumet sa fac. Doar o felicit pe Buni.

Bunica 1

26.11.2009, 21:07

Mie imi place caltabosul rece cu mustar. Asa ca, gogosarul umplut il rezerv pentru friptura.

liana_geicu 1

26.11.2009, 23:45

Si eu tot cu mustar il mananc! Imi place fooarte mult asa!

PaulaAdelaida 1

21.12.2010, 00:22

Arata bine, dar nu stiu din ce zona esti din Rom la mine (Bistrita) se face altfel se pun si maruntaiele de la porc si iese delicos, nu l-as schimba pt nimic in lume!

onuta 1

01.01.2011, 19:43

bunica mereu faci preparate gustoase, ma inscriu si eu. la multi ani fericiti

brunetica 1

22.12.2011, 15:17

Sidy 1

18.12.2012, 08:07

Ne ademenesti buni !!! Foarte interesanta reteta ta...la noi caltabosii se fac obligatoriu din organe, nu din carne....
Pot sa gust putin ?

Lavinia 1

18.12.2012, 09:00

Si ls noi tot din organe dar arata foarte bine

deyutzky 1

18.12.2012, 09:04

Panacris 1

18.12.2012, 10:36

Bun, bun Eu pun si putina carnita, dar predomina organele.

jolygina 1

18.12.2012, 10:45

D>

portiadelumina 1

18.12.2012, 10:50

Ce văd eu acolo? Măsline, roşii şi mărar Cealaltă legumă încă mi-e necunoscută pe anul ăsta Arată foarte bine Buni, iar de gust nu mă îndoiesc.

RuxyRux 1

18.12.2012, 11:31

Cum arata!!!!

Bya Ralu 1

18.12.2012, 11:41

ce-mi plac

Geanina87 1

18.12.2012, 12:43

wow

adry88 1

18.12.2012, 17:37

placeeeeeeeeeeeeeee

Bunica 1

18.12.2012, 19:02

Bianca Geanina87 eduard_09

dorina_mihaela 1

18.12.2012, 20:35

ala ii cartabos ? habar nu aveti ce inseamna cartabos .

ella 87 1

18.12.2012, 21:34

prajit si k hrean

delia64 1

19.12.2012, 08:35

noi santem romani.....nu e sarbatoare de craciun si revelion daca nu avem bucate traditionale,asta cel putin pana mai traim noi cei mai la a 2 tinerete....

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 09:11

foarte gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti si picanti