Aperitiv biscuiti asortati de casa

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2017 | 2344 vizualizari

COMENTARII (15)

portiadelumina 1

17.05.2017, 16:28

Hmm, cu borş în compoziţie, e inedit, mi-ar plăcea să gust, să văd cum sunt.
Interesant!

CameliaR 1

17.05.2017, 16:46

Interesanti biscuitei!

RODIMUR 1

17.05.2017, 16:52

Da, cu borș sunt foarte buni!

mihaelar63 1

17.05.2017, 16:59

Intai trebuie sa gustam ca sa ne dam parerea

Ancutsa 1

17.05.2017, 17:19

Va multumesc mult! Va servesc cu drag pe toti, asa ca sa va faceti o parere! Intr-adevar, mi s-au parut mai fragezi cu bors si smantana decat cu lapte fierbinte cum ii faceam pana acum.

MotanLaOale 1

17.05.2017, 20:17

Rocsi 1

17.05.2017, 20:32

Sa imi trimiti si mie cativa biscuiti!

Ancutsa 1

17.05.2017, 20:42

Motan,

Rocsi, cum sa nu? Pentru tine pun deoparte!

miki_a 1

17.05.2017, 23:43

Foarte buni!

Rahela Velicu 1

18.05.2017, 08:24

Imi plac! iau si eu cativa

dantes 1

18.05.2017, 10:22

Buni!

Ancutsa 1

18.05.2017, 12:29

Va multumesc frumos!

oanapl 1

19.05.2017, 10:16

Deliciosi!

Ancutsa 1

19.05.2017, 10:41

Multumesc mult, Oana!

kytz 1

20.05.2017, 07:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sofficini