Aperitiv barcute din chifle umplute cu legume, ou si branza

de mady90 in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2019 | 2030 vizualizari

 

Un aperitiv ce poate fi servit ca atare la mic dejun sau cina, sau insotit de alte preparate, pentru un pranz copios si aspectuos.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 1/2 dovlecel
  • fasole verde
  • 6 chifle
  • 2 oua
  • branza rasa
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv barcute din chifle umplute cu legume, ou si branza:

Pt barcute: am calit in ulei 2 cepe rosii taiate fideluta, 1 morcov mic taiat betisoare, ½ ardei kapia rosu taiat fideluta, 1/2 dovlecel ras mare si o mana zdravana de fasole verde. Am mai adaugat o jumatate ceasca apa cat sa fiarba bine fasolea si am scazut pana a ramas fara zeama.

Am umplut barcutele (chifle scobite de miez), am umplut cu legume, am adaugat ou batut (2 oua la 6 barcute), apoi branza rasa si am dat la cuptor 15-20 min sa se gratineze putin branza. Am presarat cu patrunjel.

Noi am servit alaturi de cartofi copti cu sos de iaurt si marar, ceafa prajita si rosii cherry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv barcute din chifle umplute cu legume, ou si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de Plescoi in aluat