Aperitiv

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2012 | 4535 vizualizari

 

poza o am mai demult dar uitasem sa o postez...reteta s-a ''nascut'' fiindu-mi lene :) de a mai face placinta din aluatul de foietaj...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • parmigian
  • salam
  • 1 ou ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Foietajul se dezgheata la temperatura camerei. Salamul se taie felii foarte subtiri si se aseaza peste foietaj. Deasupra presaram parmigian. Se ruleaza si se taie felii. Se ung cu ou batut. Se pun intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se dau la cuptorul incalzit in prealabil la foc potrivit pina ce se prinde o crusta, in jur de 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]