Andive la grătar cu sos de iaurt

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 4065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 andive,
  • 1 lingură ulei de măsline,
  • zeama de la 1/2 lămâie,
  • 4 căței de usturoi,
  • 150 ml iaurt,
  • 1 linguriță muștar Dijon,
  • 1-2 linguri pătrunjel verde tocat,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive la grătar cu sos de iaurt:

Andivele se curăță de primele foi. Se taie pe lungime în două și se stropesc imediat cu zeama de la o jumătate de lămâie. Se pun pe grătarul încins și se lasă câte 3-4 minute pe fiecare parte. Între timp pregătim sosul.

Amestecăm usturoiul curățat și pisat cu ulei de măsline, iaurt, muștar de Dijon și pătrunjelul verde tocat mărunt.

Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Andivele la grătar servite cu acest sos, sunt o garnitură excelentă pentru pui sau pește la grătar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive la grătar cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Doralinda 1

08.06.2013, 22:44

Interesant!

Sim0na 1

10.06.2013, 14:28

Alina26 1

10.06.2013, 15:32

imi plac.....foarte bun!!!!si sosul de iaurt...o bunatate!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi în straturi gratinați: Rețeta perfectă pentru o masă delicioasă